Privacy Policy

Останнє оновлення 06.04.2021

Компанія UATag піклується про ваші персональні дані і робить все можливе, щоб захистити їх. Ця політика приватності написана для того, щоб допомогти вам зрозуміти, які ваші персональні дані збираються, зберігаються і використовуються, і що відбувається з ними, коли ви використовуєте наш сайт https://uatag.com ( "сайт").

1.  Хто ми?

Ми ТОВ «ЮАТАГ», ЄДРПОУ 43061716, ми зареєстровані за адресою 03151, м. Київ, вул. Очаківська/Очаківський провулок, буд. 5/6. Наш офіс розташований за адресою 79000, Україна, Львівська область, Львів, вул. Джорджа Вашингтона, 4а, корпус 11. Далі по тексту LLC UATag буде згадуватися як "ми" і "наш". По відношенню до ваших персональних даних ми є володільцем та розпорядником водночас.

Ми є володільцем ваших персональних даних наших клієнтів та користувачів, що означає саме ми визначаємо які, з якою метою і як будуть оброблятися ваші персональні дані.

Ми є розпорядником персональних даних наших споживачів. Звертаємо вашу увагу, що володільцями персональних даних наших користувачів є наші Клієнти.

При виникненні питань ви можете з нами зв'язатися, відправивши лист на пошту info@uatag.com.

Також ви можете відправити лист нам в офіс за адресою: 79000, Україна, Львівська область, Львів, вул. Джорджа Вашингтона, 4а, корпус 11.

2. На що поширюється політика приватності?

Дана політика приватності поширюється на наш сайт і послуги, які ми надаємо.

Адреса вебсайту: https://uatag.com

3. Які дані збираємо і навіщо?

Дані які ми збираємо діляться на дві категорії: технічну інформацію і дані, які надає нам користувач, клієнт та споживач.

Технічна інформація. Коли ви заходите на наш сайт, деякі дані збираються автоматично. Нам потрібні технічні дані для роботи, підтримки і поліпшення нашого веб-сайту. Сюди входять такі дані як IP адреса, геолокація, тип пристрою і тип браузера, файли cookie і дані про вашу взаємодію з сайтом - сесійний ID.

До сесійного ID входить: ваша взаємодія з сайтом, назва сайту, з якого ви перейшли на наш сайт, використовувані вами функції, використані сторінки на нашому сайті, спосіб використання нашого сайту і дії, які ви вживаєте, якщо такі дії присутні.

Дані, що надаються клієнтом. Для укладання та виконання правочину необхідні: повне ім'я, дата народження, email, номер телефону, посада, назва компанії, платіжна інформація.

Дані, що надаються споживачем. Для того, щоб надати вам послугу, нам потрібно ваше  ім'я, прізвище, фото товару та тегу, коментарі, контактні дані (телефон, email), адреса покупки продукту: місто, назва та адреса торгової точки, наявність (фото) чеку.

Дані, що надаються користувачем. Для повної взаємодії з нашим сайтом ми можемо збирати ваші ім'я, номер телефону, email, та назву компанії.

Ще раз коротко про те, які персональні дані ми збираємо:

Вид даних Опис даних Причина збору
Дані, надані клієнтом Повне ім'я, дата народження, email, номер телефону, посада, назва компанії, платіжна інформація Надання послуг
Дані, надані клієнтом посада, назва компанії Аналітика;
Статистика
Дані, надані клієнтом Повне ім'я, дата народження, email, номер телефону Маркетинг
Дані, надані споживачем ім'я, прізвище, фото товару та тегу, коментарі, контактні дані (телефон, email), адреса покупки продукту: місто, назва та адреса торгової точки, наявність (фото) чеку. Надання послуг
Дані, надані споживачем фото товару та тегу, адреса покупки продукту Аналітика;
Статистика
Дані, надані споживачем ім'я, прізвище,контактні дані Маркетинг
Дані, надані користувачем Ім'я, номер телефону, email, назва компанії Надання послуг;
Комунікація між сайтом та клієнтом
Дані, надані користувачем Ім'я, номер телефону, email Маркетинг
Дані, що збираються автоматично Файли cookie
(необхідні та функціональні);
Технічна інформація
Робота сайту;
Аналітика роботи сайту;
Статистика

Зверніть вашу увагу. Ми свідомо не обробляємо персональні дані користувачів молодше 16-ти років. Якщо ви є таким користувачем, або ж ви законний представник користувача, будь ласка повідомте нам про це на пошту info@uatag.com.

4. Як довго ми зберігаємо ваші дані?

Ми зберігаємо персональні дані за наступними категоріями:

  • дані клієнтів

Ми зберігаємо персональні дані клієнтів протягом строку надання послуги та 24 місяці після завершення.

  • дані споживачів

Ми зберігаємо персональні дані клієнтів протягом строку виконання правочину між нами та Клієнтом.

  • дані користувачів

Ми зберігаємо персональні дані користувачів протягом 18 місяців.

Однак ви можете скористатися своїм правом на видалення своїх даних. В такому випадку ваші дані будуть видалені з наших серверів протягом 30 днів після вашого запиту.

5. Чи передаємо ми дані третім особам?

Персональні дані використовуються виключно з метою контакту між нами і клієнтом, між нами та споживачем, та між нами та користувачем. Ми не плануємо передавати ваші персональні дані третім особам, але якщо виникне необхідність - ми запитаємо вашу згоду.

Однак, якщо передача даних буде необхідна для виконання правочину, ми маємо право це зробити не запитуючи вашу згоду.

6. Чи ми передаємо дані поза межі Європейської Економічної Зони?

Персональні дані, які ми збираємо, зберігаються на серверах в Україні. За замовчуванням дані зберігаються в Україні, але можливо нам потрібно буде обробити ваші персональні дані в іншій країні. При виникненні необхідності трансферу ми застосуємо необхідні заходи захисту даних і запитаємо вашу згоду.

Однак, якщо трансфер даних буде необхідний для виконання правочину, ми маємо право це зробити не запрошуючи вашої згоди.

7. Чи використовуємо ми файли cookie?

Ми використовуємо файли cookie, необхідні для функціонування сайту. За допомогою файлів cookie ми отримуємо таку інформацію як: IP адреса, геолокація, тип пристрою і тип браузера, персональний ID для моніторингу вашої сесії на сайті, дані про час взаємодії з сайтом, а також інформацію про вашу взаємодію з сайтом. Більш детальну інформацію можна отримати в нашій Cookie Policy.

Якщо ви хочете відключити cookie, то ви можете знайти інструкції з управління налаштуваннями вашого браузера за цими посиланнями:

8. Як управляти своїми даними?

У вас, як у суб'єктів персональних даних є наступні права:

  • Право на доступ до інформації. Ви можете запитати пояснення обробки ваших персональних даних.
  • Право на портативність. Ви можете запросити всі дані, які ви нам надали, а також зробити запит на передачу даних іншому контролеру.
  • Право на обмеження обробки. Ви можете частково або повністю заборонити нам обробляти ваші персональні дані.
  • Право на подачу скарг. Ви можете подати скаргу до регулюючого органу - Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.
  • Право на видалення інформації. Ви можете надіслати нам запит на видалення ваших персональних даних з наших систем.

Щоб скористатися своїми правами напишіть нам електронного листа на електронну пошту info@uatag.com.

Якщо ваш запит не був задоволений, ви можете подати скаргу до регулюючого органу - Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини на пошту omb@ombudsman.gov.ua

9. Як ми оновлюємо політику приватності?

Дана політика приватності і правовідносини, що потрапляють під її дію регулюються Законом України "Про захист персональних даних". Чинні закони і вимоги до обробки персональних даних можуть змінитися. В такому випадку ми опублікуємо нову версію Політики приватності у себе на сайті. Якщо будуть внесені істотні зміни, які вплинуть на вашу приватність і конфіденційність, ми повідомимо вас за допомогою email або ж відобразимо інформацію на вебсайті і запитаємо вашу згоду

Введіть ID з Вашого стікера щоб перевірити аутентичність  
+
Введіть ID з Вашого стікера щоб перевірити аутентичність
Sounds Interesting?
Contact Us
Продовжуючи використовувати наш веб-сайт, Ви погоджуєтеся на використання кукі-файлів.